در مطالعه ای که در اسلوي نروژ انجام و در نشست سالانه انجمن قلب آمريکا به عنوان مطالعه برگزيده ارايه شده، نشان مي‌دهد که خوردن 3 عدد کيوي در روز (البته در 3 وعده مختلف) باعث کاهش معني‌دار (ولي اندک) فشار خون سيستولي در مبتلايان به پرفشاري خون مي‌شود. اين مطالعه تصادفي‌شده روي 118 فرد بالاي 55 سال و البته دچار پرفشاري خون خفيف انجام شده و در آن از نيمي از بيماران خواسته شده تا علاوه بر رژيم غذايي معمول و مشابه خود، روزي 3 بار کيوي بخورند تا با گروه دوم که همان «روزي يک عدد سيب» مشهور را خورده‌اند، مقايسه شوند. مقايسه فشار خون 24 ساعته اين دو گروه نشان داده که در اين جنگ ميان سيب و کيوي، کيوي برنده است چون باعث 6/3 ميلي‌متر جيوه کاهش فشار خون سيستولي نسبت به گروه سيب‌خورها مي‌شود. کيوي فشار خون دياستولي را هم کمي کاهش مي‌داده ولي اين مقدار از نظر آماري معني‌دار نبوده است. محققان مي‌گويند احتمالا اين فوايد کيوي به خاطر وجود ماده آنتي‌اکسيدان لوتئين در آن است.

منبع: نوین پزشکی شماره ۵۱۳