نتایج يك تحقيق پزشكي نشان مي دهد كه مصرف زياد گوشت قرمز و فراورده هاي آن از جمله هات داگ، همبرگر و استيك خطر ابتلا به «ديابت نوع ۲» را در بلندمدت افزايش مي دهد. دكتر «فرانك هووا» از دانشكده بهداشت عمومي هاروارد و همكاران وي، ۲۶ هزار و ۳۵۷ مرد و ۴۸ هزار و ۷۰۹ زن را در فاصله زماني ميان سال هاي ۱۹۸۶ و ۲۰۰۶ ميلادي مورد مطالعه قرار دادند. در اين مطالعه افراد مورد بررسي، پرسشنامه هايي را در مورد غذاهايي كه مصرف مي كردند تكميل كرده و محققان اين پرسشنامه ها را هر چهار سال به روز مي كردند. همچنين عواملي از قبيل سن، سابقه خانوادگي، نژاد، وضعيت تاهل، ميزان مصرف گوشت قرمز و استعمال سيگار در اين افراد مورد بررسي قرار گرفت. ساير عوامل شيوه زندگي از قبيل فعاليت فيزيكي، مصرف الكل، مصرف كالري و كيفيت رژيم غذايي اين افراد نيز مورد مطالعه قرار گرفت.

بر اساس گزارش يونايتدپرس، «آن پن» از دانشگاه ملي سنگاپور كه در زمان حضور در دانشگاه هاروارد بر روي اين مطالعه فعاليت كرده، مي گويد: متوسط مردم، روزانه ۵/۱ وعده گوشت قرمز و فراورده هاي آن را مصرف مي كنند. نتايج اين مطالعه كه در مجله American Medical Association منتشر شده، نشان مي دهد، خطر ابتلا به «ديابت نوع ۲» در افرادي كه به اندازه نصف ميزان گوشتي كه در روز مصرف مي كنند به مصرف روزانه گوشت خود اضافه مي كنند، طي يك دوره چهار ساله ۴۸ درصد افزايش مي يابد. اين مطالعه همچنين نشان داد: با اين وجود، افرادي كه مصرف گوشت قرمز خود را كاهش مي دهند خطر ابتلا به «ديابت نوع ۲» در آنها نيز ۱۴ درصد كاهش مي يابد.

منبع: ایرنا