..:::: ويتامين «اي» از تخريب عضلات جلوگيري ميكند ::::..
ويتامين «اي» براي جلوگيري از تحليل رفتن بافتهاي ماهيچهاي و كمك به ترميم سلولهاي اين بافتها مفيد است. به گزارش ايسنا، اين پزشكان معتقدند اگر ويتامين «اي» را به طور موضعي روي پوست بماليد، اين ويتامين ميتواند علائم پيري را كاهش دهد و اگر به صورت مكمل خوراكي مصرف شود براي افزايش طاقت عضلاني ورزشكاران و دوندگان مفيد است.
متخصصان دانشگاه علوم بهداشتي جورجيا در يك مطالعه جديد نشان دادند فعاليتهاي روزانه مثل خوردن و ورزش كردن ميتواند غشاء پلاسمايي را در سلولهاي عضلاني پاره كنند اما وجود ويتامين «اي» براي ترميم اين غشاء ضروري است.
به گزارش سايت اينترنتي هلت دي نيوز، اگر اين سلولهاي ماهيچهاي ترميم نشوند عضلات در نهايت تخريب ميشوند و در پروسهاي شبيه به وضعيت ديستروفي عضلاني از بين ميروند.
ويتامين «اي» در مقابله با بسياري از بيماريها به بدن كمك ميكند و سلولها را در برابر انواع مشخصي از آسيبهاي بيولوژيك حفظ كرده و طول عمر آنها را افزايش مي دهد. اين خاصيت ويتامين «اي» در طول زمان باعث كند شدن آسيبهاي سلولي ميشود كه به طور طبيعي با افزايش سن اتفاق ميافتد.
به گزارش ايسنا، ويتامين «اي» در پيشگيري از برخي اختلالات تاثير دارد و به درمان بعضي ديگر از بيماريها كمك ميكند. براي مثال ويتامين «اي» نقش مهمي در درمان بسياري از سرطانها شامل سرطان پوست، دهان و گلو، معده، روده بزرگ، سينه و پروستات ايفا ميكند. همچنين خطر ابتلا به سرطانهاي ريه، مري و دهانه رحم را كاهش ميدهد.
مهمترين منابع غذايي حاوي ويتامين اي شامل آجيلها مثل مغز بادام، فندق، و گردو، تخم آفتابگردان، روغن ذرت، مارگارين، روغن سبزيجات فشرده شده خنك، شامل ذرت، گل آفتابگردان، سويا، دانه پنبه، سبوس گندم، اسفناج، كلم پيچ و سيب زميني هستند. البته علاوه بر موارد غذايي با تشخيص پزشك مكملهاي اين ويتامين نيز در صورت نياز تجويز ميشوند. اين مطالعه در مجله تخصصي نيچر به تفصيل شرح داده شده است.
منبع: ایسنا