محققان مرکز سرطان دانشگاه هاوایی دریافتند: زنانی که از میوه‌های نارنجی و زرد و سبزیجات بیشتری استفاده می‌کنند، خطر ابتلا به سرطان مثانه را در خود کاهش می‌دهند. دکتر «پارک» و تیمش در این تحقیقات دریافتند: خطر ابتلا به سرطان به میزان 52 درصد در زنانی که از میوه‌های نارنجی و زرد استفاده می‌کنند نسبت به سایر زنان کاهش می‌یابد. همچنین احتمال خطر ابتلا به سرطان مثانه در زنانی که از ویتامین‌های A, C, E استفاده می‌کنند، کاهش می‌یابد.

یافته‌های این تحقیق همچنین نشان داد: استفاده از میوه و سبزیجات در خطر ابتلا به سرطان مثانه در مردان اثری ندارد. نویسنده این تحقیقات در این باره توضیح می‌دهد که میوه و سبزیجات به طور گسترده‌ای برای اثرات احتمالی خود در کاهش خطر ابتلا به سرطان‌ها همچون سرطان مثانه مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

میوه‌ها و سبزیجات، حاوی مواد مغذی، مواد گیاهی و همچنین آنتی اکسیدان‌ها هستند که از ابتلا به سرطان محافظت می‌کنند. سرطان مثانه در هر سنی اتفاق می‌افتد، اما معمولا در میان بزرگسالان رایج است و اگر زودتر تشخیص داده شود قابل درمان است. بر اساس گزارش موسسه ملی سرطان امریکا، سالیانه بیش از 70 هزار نفر به سرطان مثانه مبتلا می‌شوند و از این بین 15 هزار نفر جان خود را از دست می‌دهند.

منبع: ایسنا