متخصصان سرطان در آمريكا دريافته‌اند زناني كه در هفته حداقل 3 نوبت ماهي مصرف مي‌كنند كمتر با خطر شكل‌گيري برخي از انواع پليپ‌هاي روده مواجه مي‌شوند. ‌دكتر هاروي مورف از پزشكان مركز سرطان واندربيلت - انيگرام در آمريكا مي‌گويد: چربي‌هاي امگا -3 موجود در ماهي‌هاي تن، سالمون و ساردين مي‌توانند التهاب موجود در بدن را كاهش دهند و در نتيجه از تشكيل پليپ‌هاي روده كه مي‌توانند منجر به سرطان شوند جلوگيري مي‌كنند. در اين بررسي بيش از 5300 شركت كننده در «مطالعه ملي پليپ روده - راست روده در تنس تحت آزمايش كلونوسكوپي قرار گرفتند.

به گزارش ایسنا، اين شركت كنندگان پرسش نامه‌هايي را درباره برنامه غذايي خود پاسخ دادند. به اين ترتيب ميزان مصرف ماهي و هم چنين نشانگرهاي زيستي مربوط به هورمون مربوط به بروز التهاب در آزمايشات ادرار اين افراد اندازه گيري و بررسي شد. نتايج بررسي‌ها كه در مجله آمريكايي تغذيه باليني ارائه شده تاييد كرد زناني كه در هفته سه نوبت ماهي مصرف مي‌كنند 33 درصد كمتر با خطر احتمالي بروز پليپ روده مواجه هستند و هم چنين ميزان هورمون مرتبط با بروز التهاب موسوم به پروستاگلاندين E2 در آنها كاهش مي‌يابد در حالي كه خوردن ماهي در مردها هيچ يك از اين تاثيرات را ندارد.

منبع: ایسنا