..:::: چرا قهوه خطر ديابت را کم ميکند؟ ::::..
سابق بر اين مشخص شده بود که نوشيدن قهوه ميتواند خطر ابتلا به ديابت را کم کند، اما حالا دانشمندان چيني فکر ميکنند که شايد بدانند علت اين امر چيست. در واقع آنها توضيح ميدهند که 3 جزء يافت شده در قهوه تجمع سمي يک پروتئين مرتبط با افزايش خطر ديابت نوع دو را بلوک مي کند. اين سه جزء پروسه سمي را برگشت ميدهد و همين علت باعث شده تا خطر ديابت نوع 2 کاهش يابد. مطالعات قبلي نيز يافته بود که افرادي که بيش از 3 فنجان قهوه در روز مينوشند، 50 درصد کمتر احتمال دارد که به ديابت نوع دو مبتلا شوند.
محققان چيني با نگاه به اين سه جزء اصلي و فعال در قهوه (کافئين، کافئک اسيد و کلروژنيک اسيد) و اثرات آنها بر توقف تجمع سمي پروتئين به اين نتايج دست يافتهاند که اين سه جزء از تشکيل آميلوئيد سمي hlAPP جلوگيري کرده و سلولهاي پانکراتيک را محافظت ميکنند. همه اين اجزاء يک اثر دارند، اما کافئيک اسيد بهترين است و کافئين کمترين ميزان خوب بودن را در اين ميان داراست.
منبع: سپید۲۸۹