زناني که مي‌خواهند خطر پيشرفت سرطان پستان آنها به کمترين ميزان خود برسد بايد به‌طور جدي ميزان دريافتي فيبر غذايي خود را افزايش دهند. نتايج اين تحقيق که به‌تازگي منتشر شده، نشان مي‌دهد افرادي که فيبر بيشتري مصرف مي‌کنند با 11 درصد خطر کمتر در پيشرفت سرطان پستان مواجه‌اند. به نظر مي‌رسد افرادي که فيبر غذايي بيشتري مصرف مي‌کنند، از سلامت عمومي بهتري برخوردارند و اين موضوع باعث کاهش خطر سرطان پستان مي‌شود، نه اينکه فيبر به خودي خود اين خطر را کم کند. پژوهشگران اين مطالعه معتقدند افرادي که فيبر بيشتري در رژيم غذايي خود مصرف مي‌کنند ‌درواقع از روش زندگي و عادات سالم‌تري پيروي مي‌کنند و اين عوامل مختلف آنها را در برابر سرطان پستان محافظت مي‌کند بنابراين مي‌توان نتيجه‌گيري کرد که شواهد قوي از ارتباط معکوس ميان دريافت فيبر غذايي و خطر سرطان پستان به دست آمده که ارزشمند است.

منبع: سپید