مطالعه هاي اخير نشان داده‌اند، در حالي که دريافت ميزان کافي سلنيوم در رژيم غذايي روزانه، عملکرد دستگاه ايمني بدن را تقويت مي‌كند و خطر مرگ را کاهش مي‌دهد، مصرف بيش از حد نياز اين ماده نيز مضر است. سطوح بيش از حد نياز سلنيوم باعث بروز ديابت قندي نوع 2، ريزش مو و انواع خاصي از سرطان مي‌شود.

مارگارت ريمن، استاد تغذيه دانشگاه سوري انگلستان و محقق اين مطالعه معتقد است ارتباط U شکلي ميان ميزان مصرف سلنيوم و سلامت فرد وجود دارد. با افزايش سطح سلنيوم در بدن، منحني سلامت به قوس خود مي‌رسد، اما با بيشتر شدن ميزان مصرف اين ماده، منحني برعکس مي‌شود و حتي اين ماده خاصيت سمي پيدا مي‌کند.

سلنيوم ماده معدني‌اي است که در غذاهاي مختلفي يافت مي‌شود. ميزان سلنيوم موجود در غذا به ميزان زيادي به محل جغرافيايي زندگي فرد بستگي دارد. سلنيوم از خاک وارد گياه مي‌شود و حيوانات از اين گياهان استفاده مي‌کنند.

منبع: سپید۲۹۴