..:::: غذاهاي شاديآور کدامند؟ ::::..
شواهد جديد حاکي از آن هستند که احتمالا بعضي موادغذايي داراي آثار بالابرنده خلق هستند که اين اثر، ناشي از وجود حداقل قسمتي از مواد طبيعي تشکيلدهنده آنهاست که از نظر شيميايي شبيه اسيدوالپروييک هستند. البته در گذشته بعضي موادغذايي مانند شکلات، چاي و بعضي ديگر به عنوان غذاهاي شاديآور شناخته شده بودند. مولکولهاي موجود در شکلات، انواع توت و غذاهاي حاوي اسيدهاي چرب امگا3 داراي آثار مثبتي روي خلق هستند که ناشي از دارا بودن مواد تشکيلدهندهاي هستند که از نظر ساختماني به اسيدوالپروييک شباهت دارند. محقق ارشد اين مطالعه معتقد است شواهد زيادي حاکي از آن است که موادشيميايي موجود در شکلات، زغالاخته، تمشک، توتفرنگي، چاي و بعضي مواد خاص ميتوانند خلقوخو را بالا ببرند و خود محرکي باشند براي جستجو در موادغذايي ديگر که آيا آنها هم داراي چنين خواصي هستند يا نه. نتيجه نهايي اين مطالعه ممکن است اين باشد که در آينده توصيههاي غذايي تغيير کند و متخصصان افراد را به مصرف بيشتر غذاهاي شاديآور ترغيب کنند.
منبع: سپید۳۱۸