..:::: آثار تغذيه نامناسب در ابتلا به آلزايمر ::::..
از چند دهه پيش جنبههاي گوناگون تاثير رژيم غذايي بد يا تغذيه ناكافي روي بيماريهاي گوناگون مشخص بود. اكنون اكثر تحقيقات علمي و پزشكي نشان ميدهند كه علاوه بر ناكافي بودن رژيم غذايي، خوردن موادغذايي ناسالم نيز ميتواند سلامت افراد را به خطر جدي اندازد. تحقيقات جديد پزشكي نشان ميدهند كه دلايل اصلي و بنيادي بروز بيماري آلزايمر به متابوليسم بدن مربوط ميشود به طوري كه بعضي آن را ديابت نوع سوم نامگذاري كردهاند. آن طور كه اكثر پژوهشگران ميگويند دليل اصلي بروز آلزايمر واكنشهاي غيرعادي مغز به ماده انسولين است و بيماري آلزايمر با ديابت نوع 2 و حتي چاقي مفرط ارتباط نزديكي دارد. در مغز افراد مبتلا به آلزايمر ميزان توليد و وجود انسولين و مواد مشابه بسيار كمتر از حد طبيعي است بنابراين به نظر ميرسد علاوه بر پانكراس در مغز انسان نيز انسولين و مواد مشابه توليد ميشود. يكي از عوامل بسيار مهم در به خطر افتادن كيفيت تغذيه اكثر مردم نحوه توليد موادغذايي به شكل صنعتي يا توليد انبوه است. يكي از نتايج تاسفبار اين تغيير عمده در رژيم غذايي مردم ديابت و چاقي مفرط بوده كه اكنون بايد آلزايمر را هم به آن افزود.
منبع: سپید ۳۲۱