بررسي‌هاي تازه نشان مي‌دهد زناني که به‌منظور کاهش وزن در مدت دو سال، پروتئين بيشتري مصرف مي‌کنند، ميزان بيشتري وزن کم مي‌کنند. محققان با آناليز يافته‌هاي حاصل از پيگيري 1824 زن ميانسال (60-40 ساله)، و با در نظر گرفتن عواملي چون تحصيلات، تغييرات وزن و ‌مصرف پروتئين براي پيشگيري از افزايش وزن،‌ دريافتند زناني که قادر بودند منابع خوب پروتئيني را به درستي شناسايي کرده و درصد بيشتري از انرژي روزانه خود را از رژيم غذايي پرپروتئين تامين کنند، در مدت دو سال، در کاهش وزن موفق‌تر بودند.

منبع: نوین پزشکی ۵۴۹