نتايج يك مطالعه جالب و عجيب نشان داده است افرادي كه در بشقاب و فنجان قرمز رنگ غذا مي‌خورند و آب مي‌نوشند، مقدار مصرف مواد غذايي آنها تا 40 درصد كاهش پيدا مي‌كند.

گروهي از كارشناسان آلماني و سوئيسي در اين مطالعه دريافتند از آنجا كه رنگ قرمز به طور ناخودآگاهي مردم را به ياد خطر، ممنوعيت و توقف مي‌اندازد مي‌تواند مانع از زياد خوردن شود و فرد را به كم خوري تشويق كند.

به گزارش ایسنا، اين كارشناسان بر اساس يافته‌هاي اخير خود تاكيد كردند كه دولت‌ها و صنايع غذايي بايد براي بسته بندي تنقلات و غذاهاي ناسالم از رنگ قرمز استفاده كنند تا يك نشانه هشدار دهنده براي مصرف كنندگان باشد. نتايج اين مطالعه در مجله «اشتها» به چاپ رسيده است.

منبع: ایسنا