تحقيقات جديد دانشمندان حاکي از آن است که بعضي از آنتي‌اکسيدان‌ها، شامل ويتامين E مي‌تواند به‌طور بالقوه باعث بروز و تحريک سرطان ريه شود. درواقع بيولوژيست‌ها معتقدند که مصرف اضافي آنتي‌اکسيدان‌ها مي‌توانند مضر بوده و رشد هر نوع توموري را سرعت بخشند. آنها پيشنهاد مي‌کنند که اگر بيمار مبتلا به سرطان ريه داريد، از تجويز هرگونه آنتي‌اکسيدان‌ براي آنها خودداري کنيد. در تحقيقات حيواني مشخص شده که آنتي‌اکسيدان‌ها باعث شدند سرعت مرگ موش‌ها دو برابر شود و اين تاثير هم وابسته به دوز آنتي‌اکسيدان‌ها بوده است. اگر آنتي‌اکسيدان‌ها با دوز کمتري داده مي‌‌شد، تومورها رشد آهسته‌تري داشتند. در حالي که اگر دوزهاي بالا داده مي‌شد، سرعت رشد تومور هم بيشتر مي‌شد. اين يافته‌ها که در نشريه Science Translational Medicine به چاپ رسيده، بدين معنا نيست که شما نبايد رژيم غذايي غني از آنتي‌اکسيدان‌ها نداشته باشيد، بلکه بدين معناست که دوزهاي اضافي را آنتي‌اکسيدان‌ها را ترک کنيد. در اين مطالعه، موش‌ها دوزهاي مکمل آنتي‌اکسيدان‌ها را به ميزان 4 تا 50 برابر دوزهاي توصيه شده دريافت کرده بودند. البته هنوز مشخص نيست که آنتي‌اکسيدان‌ها باعث بروز سرطان ريه مي‌شوند يا اينکه تنها رشد آن را تحريک مي‌کنند. مطالعات قبلي نيز نشان داده بودند که آنتي‌اکسيدان‌هاي بتا کاروتن، ويتامين A و E باعث افزايش بروز سرطان ريه در افراد سيگاري شده بود.